Over ons

VIM onderhoudt voor u alle relaties met logistiek dienstverleners. Bij VIM is uw logistiek écht uitbesteed, de medewerkers van VIM fungeren echt als verlengstuk van uw eigen bedrijf.

Met kennis van logistiek, maar ook kennis van uw business weet VIM de beste oplossingen voor de beste prijs te realiseren. VIM heeft een lange staat van dienst. VIM de supply chain regisseur is in 2012 ontstaan uit de voormalige logistieke afdeling van retailservice organisatie Intres (Euretco).

VIM is een logistiek dienstverlener in de branches Fashion, Sport, Wonen en Lifestyle. Het concept van VIM is om de totale logistiek te organiseren van leveranciers en retailers. Dit ontzorgen maakt dat klanten van VIM geen omkijken hebben naar hun logistiek en zich bezig kunnen houden met hun kernactiviteiten. VIM is de organisator die alles van productie tot consument begeleidt.

VIM werkt als regisseur met een aantal strategisch gekozen logistiek dienstverleners voor de fysieke uitvoering. De administratieve mensen, de systemen en de operationele aansturing worden centraal door VIM verzorgd.

Het team van VIM heeft jarenlange ervaring en de service en kwaliteit zijn van een hoog niveau. Dankzij haar schaalgrootte en dankzij de samenwerking met brancheorganisaties is VIM in staat om zeer concurrerende tarieven aan te bieden.

Wilt u weten wat VIM voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking of de gratis quickscan van uw logistiek.